Toti oamenii iubesc sa fie mereu in compania cuiva. Nu cred ca exista vreo persoana careia sa ii placa sa stea singura sau sa nu aiba pe nimeni in preajma. Totusi, se intampla tot felul de lucruri si acestea fac ca de multe ori sa ne simtim singuri. Nu stim care este solutia si cum am putea sa facem pentru a nu ne complace intr-o situatie prosteasca.

De asemenea, in momentul in care raman fara parteneri, unele femei tind sa dramatizeze foarte mult situatia facand ca la un moment dat sa dispere din cauza ca nu mai au alaturi persoana iubita. Acreasta este o greseala foarte mare pentru ca de cele mai multe ori, singuratatea trebuie sa fie momentul care ne face sa ne simtim cel mai bine. Iata ce poti face pentru a trece usor peste perioadele in care esti singur si nu ai o persoana draga aproape:

In primul rand trebuie sa stii ca nu va trebui sa iti plangi de mila, indiferent care ar fi situatia. Foarte multe femei ajung sa isi planga de mila pentru ca sunt singure. Ei bine, chiar daca este foarte comod sa faceti asta trebuie sa stiti ca nu este nici pe departe cea mai buna solutie la care trebuie sa apelati. Sigur ca daca simti nevoia sa plangi, poti sa o faci insa pentru a te descarca. Nu trebuie sa plangi pentru orice sau sa faci din tantar armasar.

De asemenea, este momentul sa te inveti sa iti placa in propria piele. Acum, ca tot esti singura va trebui sa te obisnuiesti sa ai si o momentele tale de singuratate in care sa te preocupi doar de tine si de problemele tale. Invata-te sa iti placa sa stai cu propria persoana pentru ca acest lucru te va ajuta sa depasesti situatia aceasta.

De admin