Cum ar fi daca pentru o zi ai putea lua indentitatea unei alte persoane, cunoscute sau necunoscute. Pur si simplu sa faci schimb pentru o zi de viata in esenta cu o persoana. Desigur daca e sa ne gandim la lumea din ziua de astazi, multe infractiuni sunt realizate in acest mod, dar nu vorbim de aceasta parte a problemei, vorbim de ideea de a trai o zi in pielea altcuiva.

Ar fi foarte usor de realizat aceasta idee, daca ai avea un frate geaman, sau un prieten cu care te asemeni foarte mult din punct de vedere fizic, asta daca ar fi sa ne asumam rolul si daca nu dorim pe ceilalti sa-si dea seama de schimbare.

Ce ai face ? O intrebare cu nenumarate raspunsuri, fiecare probabil ca ar raspunde ceva diferit, unul ar face ce nu a avut curaj sa faca niciodata pana in momentul de fata, sau ar face exact ce ar face persoana pe care o impersoneaza. Totul tine de imaginatie, pentru ca asa cum am mai spus sunt o grama de oportunitati, si lucruri ce le-ai putea face daca ai altcineva pentru o singura zi.

Ai putea spune ca este oarecum imposibil, dar poti incerca, fie cu un bun prieten si sa vezi cum ar fi mai mult ca experienta, mai mult ca sigur vei avea multe de invatat si vei reusi sa-ti intelegi si tu mai bine amicii, sau prin ce trece.

Poti gandi departe, in aceasta privinta, imaginatia ta este singurul lucru care te-ar putea limita sa te gandesti cum ar fi ca pentru o singura zi sa fii in pielea „unui actor preferat” orice alta persoana care este un model pentru tine. Dar aici visam deja.

Este o experienta, pe care ar trebui sa o incerci un bun amic, nu cred ca vei regreta.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *