stailer

Și cei din Bistrița se pot bucura acum de beneficiile platformei Stailer. Probabil că tot mai multe persoane au aflat deja despre această platformă, menită să îți eficientizeze timpul de căutare și programare la un salon de hair and beauty. Găsim aici o listă întreagă de servicii de unde putem alege atunci când avem nevoie de o programare. 

 

Ce știm sigur este că mereu vom participa la evenimente importante din viața noastră unde nu putem merge oricum. Și nu că așa spune societatea ci pentru că ne dorim să ne simțim bine în pielea noastră. Iar femeile mai ales vor opta tot timpul pentru o programare la un salon de beauty. Mâinile și experiența unui profesionist în domeniu nu se compară cu nimic. Vom ști că vom avea parte de schimbarea dorită și că vom radia la orice eveniment din viața noastră.

Stailer, partenerul tău pentru programările la salon

Cu platforma Stailer vei găsi lista cu saloane de make-up in Bistrita sau din celelalte orașe. Te programezi online la orice oră din zi sau din noapte fără a fi condiționat de nimic. Dacă te pregătești de un eveniment, nu vei merge oricum. Un make-up potrivit te va scoate în evidență. Un make-up creat de un profesionist, ce va rezista toată noaptea fără probleme.

Tot ce trebuie să faci este să accesezi Stailer și să te programezi online, simplu și eficient. Nu peste o lună sau o săptămână, ci chiar azi poți găsi un loc liber la un salon. Cum știi să alegi salonul potrivit dacă este online? Te vor ajuta recenziile cu siguranță. Informația este putere, iar recenziile celor care s-au programat deja cu platforma Stailer te pot îndruma să alegi salonul potrivit pentru tine.

Platformă gratuită, cu sau fără cont

Cu Stailer nu te costă nimic dacă te programezi la un salon. Este 100% gratuit și mai mult decât atât, te poți programa fără limite, ori de câte ori ai nevoie. Tot tu alegi dacă vrei să îți creezi sau nu un cont, căci în ambele variante te vei putea programa gratuit. Poți să vezi aici mai multe detalii.

Totodată, gama de servicii este foarte largă și se adresează atât femeilor, cât și bărbaților. Dacă vrei un nou look, un tuns, vopsit, aranjat barbă, manichiură, pedichiură, pensat, tratament facial, masaj de relaxare sau alte servicii, le găsești negreșit pe Stailer.

Pe Stailer vei găsi toate detaliile de care ai nevoie să te programezi

De ce să mai suni de la un salon la altul când te poți programa sigur cu această platformă? Vei avea acces la toate detaliile precum durata și prețurile serviciilor, fotografii ale saloanelor și lucrărilor făcute, locația exactă prin Google Maps și desigur, recenziile. Iată cât de simplu este să obții ceea ce ai nevoie la doar câteva click-uri distanță. 

Accesează platforma sau descarcă gratuit aplicația de pe App Store sau Magazin Play și alege salonul potrivit în mai puțin de 5 minute.

Eficientizează-ți timpul, bucură-te de servicii de calitate, de locații primitoare și stiliști gata să te răsfețe.

Date de contact: support@stailer.ro

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *