Bucurie In Ajunu Craciunului

Cred ca cele mai frumnoase bucuri pe care le poti face unei persoane sunt cu ajutorul cadourilor iar cele mai frumoase cadouri se fac in sarbatorile de craciun. Imi aduc aminte zilele cand pereceam Craciunul alaturi de familie si de prieteni apropiati. Mereu ne faceam planul cu o saptamana inainte sa pune totul la punct pentru ca totul sa fie perfect.

Personal cel mai multi i-mi placea sa petrec aceste sarbatori plecat la tara alaturi de bunici mei. La tara totul este altfel fata de oras. Poti admira zapada in plina spendoare pe camp iar nimic nu se compara cu acele peisaje rupte dintr-o poveste si cu o bataie cu zapada alaturi de prieteni. De fiecare data dupa cateva ore de joaca in zapada veneam uzi pana la piele si ne strangeam toti langa soba ca sa ne incalzim.

In ziua de azi numai am posibilitatea sa merg la tara si prefer sa merg cu prieteni mei pe la munte. Ai mai multe satisfacti pe partie pe langa faptul ca poti invatat sa schiezi distractia e mult mai mare si iti poti face multi prieteni noi. Anul acesta am decis sa mergem la munte cateva cupluri. Cu toti am decis sa inchiriem o cabana si sa ne petrecem Ajunul Craciunului impreuna. Alaturi de prietena mea am decis sa cumparam niste cadouri sa le dauim prietenilor nostri. Nu prea stiu exact ce sa caut, asa ca o sa caut pe internet. Recent am descoperit un site cu anuntul cumpara cosuri cadou craciun pe care am gasit de toate , chiar mai mult si asa pot sa incerc sa combin. Eu personal nu stiu sa merg pe skiuri dar sper ca anul acesta sa invat. De mult tot incerc sa plec pe la munte dar de fiecare data intervenea cate ceva si ramaneam acasa dar anul acesta m-am hotarat, orice ar fi vreau sa plec si sa ma distrez. Eu sunt genul care iubesc iarna. Vara nu prea o agreez pentru ca e prea multa caldura pentru mine. Presimt ca iarna acesta va fi de neuitat pentru ca o sa fiu alaturi de prieteni mei si alaturi de persoana iubita. Mi-as fi dorit sa vina si familiile noastre cu noi dar din pacate serviciul nu le permite acest lux. Sunt sigur ca intr-o buna zi o sa isi faca timp si o sa mergem cu toti la distractie ca o familie mare si fericita.

 


Nr. min. cuvinte: 400

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *