A creste este un proces straniu, insa trebuie sa admit ca imi cam place. Cu fiecare zi ce trece, imi dau seama ca de fapt nu imi mai pasa atat de mult despre acele lucruri superficiale pe care odata le iubeam, si in schimb, imi pasa mai mult de lucrurile care conteaza cu adevarat in viata: familia, prietenia si cel mai important, dragostea.

Una dintre cele mai bune prietene ale mele s-a imbolnavit de curand si a fost spitalizata pentru o luna de zile. Cu toate ca este o fata frumoasa si populara, mai putin de zece persoane au vizitat-o la spital sau au sustinut-o pe tot parcursul acestei perioade.

A primit tone de mesaje si postari pe Facebook prin care ii erau urate cele mai bune ganduri si insanatosire grabnica, insa acest lucru este suficient? Atunci cand cineva pe care il consideri apropiat se imbolnaveste, nu ar trebui doar sa ii spui: ” Ei bine, daca te pot ajuta cu ceva, apeleaza la mine”.

Decat sa-i promiti ceva in desert, mai bine treci la fapte. Intreaba daca il/o poti vizita, cumpara-i ceva dragut(o floare, o gustare, o carte sau niste reviste) si chiar fa-i o vizita. Este foarte usor sa oferi suport moral unui prieten bolnav, insa putini dintre noi o fac cu adevarat.

Cu totii ne sarbatorim ziua de nastere doar o data pe an, deci daca poti petrece ceva timp ca sa faci ziua de nastere a unui prieten mai speciala, atunci poti considera ca ti-ai indeplinit sarcinile de prieten.

Trece-ti datele de nastere ale tuturor prietenilor tai intr-un calendar ca sa poti fi constient de ele inca din timp. Cumpara un cadou dragut si potrivit si planuieste o intrevedere cu acel prieten in tihna, fara a lasa totul pe ultimul minut. Prietenii tai nu vor uita ca iti pasa atat de mult de zilele lor speciale si vor aprecia gandurile tale frumoase si eforul tau.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *