Copii sunt principala preocupare pentru fiecare dintre noi. Ne intrebam de foarte multe ori care sunt sunt lucrurile care conteaza cel mai mult pentru fiecare dintre noi si in mod cert cei mai importanti pentru noi sunt copii.

Ne dorim sa le asiguram tot ceea ce este mai bun, vrem sa facem astfel incat sa le oferim mai mult decat ne-au oferit noua parintii nostri. Sigur ca uneori reusim sa facem aceste lucruri si alteori nu vom reusi.

Incepand din primele zile de viata si pana cand ajunge la vasrta de 3-4 ani este destul de greu sa ne dam seama care sunt motivele pentru care micutul nostru plange. Copilul nu isi poate exprima nemultumirea pana la aceasta varsta asa ca este destul de greu sa ghicim care este nemultumirea copilului si ce ar trebui sa facem pentru a ghici ce are copilul. In continuare vom prezenta care sunt motivele pentru care copilul poate incepe sa planga:

Colici

Probabil ca stiti ca tot copii se confrunta cu aceasta problema. Va intrebati de foarte multe ori care sunt lucrurile care determina aparitia acestor dureri abdominale. Totusi, trebuie sa stiti ca orice copil se confrunta cu aceasta problema.

In ciuda faptului ca fiecare copil se confrunta cu aceatsa problema, nu trebui sa fie ignorate. In momentul in care vezi ca micutul are manutile incordate, isi arcuieste corpul si incepe sa planga trebuie sa stii ca este psiibil sa aiba colici. Vei putea sa iti linistesti copilul de indata ce ii vei face un masaj la burtica, ii vei face o baita calda sau il iei in brate. Copilul se va simti mult mai bine si probabil ca se va linisti

Dintii

Un alt motiv pentru care micutii pot incepe sa planga este aparitia dintilor. Primii dinti ai copilului vor aparea in jurul varstei de 4-8 luni asa ca micutul va avea anumite dureri.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *