Iti place sa calatoresti? Stii acea senzatie pe care numai o buna destinatie de vacanta sau de timp liber ti-o da? Inseamna ca esti pasionat de calatorii ca si mine.

Iti place sa descoperi zone noi, sa mergi in locuri despre care ai auzit si te inspira sau in tari straine care sunt total diferite de tara ta de provenienta. Daca simti nevoia urgenta de a calatori dar nu ai bani, intotdeauna exista solutii pentru aceasta problema.

Daca nu ai bani momentan, nu da deoparte toate visele tale de acum, nu renunta la ele doar pentru ca nu ti le poti indeplini pe loc. Fa in asa fel incat sa simti adrenalina pe care ti-o da o calatorie in alt fel. Urmareste filme straine, filme care descriu foarte bine tari straine si locuri exotice in care vrei sa ajungi. Vei descoperi mai multe si vei invata de asemeni chestii noi si utile care te vor ajuta in viitoarele tale demersuri.

Mergi la festivaluri de film, mananca niste macaroons si fa-ti o sangria buna, exact ca in Spania in cele ce urmeaza. Acomodeaza-te si gusta specificul fiecarei tari. Vei experimenta, dar te vei si distra. Mergi pe alei si strazi din orasul tau pe care nu mergi de obicei. Exploreaza noi locuri si cafenele cu specific. Fa din fiecare zi una speciala, experimenteaza si traieste clipa!

Pentru a strange niste banuti necesari pentru o urmatoare aventura undeva departe, incepe sa iti iei mai multe oburi part-time, de care sa nu te lege nimic sau vinde niste lucruri personale de care nu mai ai nevoie. Stai cu copiii prietenilor de familie, vinde inghetata, doneaza niste sange sau da o reprezentatie stradala.

Sunt o gramada de posibilitati pentru a face bani buni in scurt timp. Trebuie doar sa fii suficient de determinat si serios pentru a-i economisi si folosi cu cap. Asta este momentul in care iti demonstrezi tie insuti ca iti pasa, ca esti cu adevarat pasionat de asta si ca iti doresti cu adevarat sa evadezi.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *