Confortul si siguranta la locul de munca au fost mereu foarte importante pentru mine. Tocmai din acest motiv am ales sa lucrez ca si model de videochat la Black Studio, pentru ca aici am gasit toate conditiile necesare.

In momentul in care am aflat ca pe www.black-studio.ro se fac angajari in videochat, am facut cateva cercetari si mi-am dat seama ca este cea mai buna optiune pentru mine. La interviu mi s-a dovedit acest lucru, cand am fost intampinata de cea mai primitoare femeie. A avut rabdarea sa imi explice tot ceea ce am vrut sa stiu si am vazut in privirea ei intelegere si respect. Cel mai important lucru pentru mine a fost ca atunci cand mi-a facut turul Black Studio, deja ma simteam ca in familie. Este lucru mare sa pot fi primita cu caldura si cu bratele deschise intr-un loc.

Interviul a fost unul foarte transparent, fara lucruri dubioase sau ascunzisuri. Mi s-a spus direct si sincer care sunt conditiile de munca, de ce lucruri beneficiez si cat o sa castig. Mi s-a explicat ca lucrez in conditii de maxima securitate si confidentialitate. Am vazut ca acest lucru este adevarat cand am observat camerele exterioare si cand am vazut ca parintii, prietenii si alte persoane nu au acces aici. Cladirea are 400 mp, cu o curte interioara, vestiare proprii, servicii de menaj, bucatarie utilata si spatii de relaxare. Asadar, cum as putea sa cred ca nu sunt conditii bune de munca? Sunt conditii excelente, nu bune! Desigur, la semnarea contractului, s-au asigurat ca am peste 18 ani, pentru a fi totul legal. Bonusul de angajare a fost de 500$, pe care i-am primit fara alte ezitari.

Prima mea zi de munca la Black Studio a fost de neuitat. Cand am intrat in acele camere atat de profesional amenajate, cu aparatura moderna si de calitate superioara, deja ma simteam ca o vedeta. Mi-au daruit si outfit-uri senzationale, in care aratam superb. Cand s-au inchis usile, am fost doar eu si admiratorii mei, avand parte de intimitate totala, fara ca nimeni sa ma deranjeze.

Salariul de 950 $ l-am primit dupa doua saptamani, iar pentru fiecare prezenta a mea primeam 50$ in plus. Black Studio mi-a aratat in acest mod ca ma respecta si ca prezenta mea este importanta pentru ei. M-am simtit foarte pretuita in acest fel. Dupa alte doua saptamani, am mai primit o suma de bani: 1.050 $. In total, am castigat intr-o luna 2.000 de dolari! Nu puteam fi mai fericita de atat. Meritul il au cei de la Black Studio, care mi-au oferit training permanent, dar si prietenie si sustinere. Multumesc, Black Studio Bucuresti!

 

 

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *