Multe femei viseaza sa aiba toate produsele de machiaj care sa li se potriveasca si sa le ajute sa isi  puna in valoare frumusetea, dar si mai multe viseaza sa aiba indemanarea necesara aplicarii unui machiaj care sa arate impecabil. Pentru a face acest lucru este necersar cel putin sa incercam sa evitam unele greseli precum:

Folosirea roduselor gresite.  Primul din acesta categorie este fonul de ten care de cele mai multe ori nu are textura sau culoarea potrivita. Poti determina textura necesara in functie de tipul de piele pe care il ai. In ceea ce priveste culoarea, este gresit sa aplici produsul pe mana, pentru ca nuanta pielii de pe fata e un pic mai diferita. Atunci cand iti propui sa achizitionezi un fon de ten incerca sa aplici putin produs pe osul madibulei si vezi diferenta. Atentie la cantitatea aplicata.

Neglijarea sanatatii pielii tale. Nici tot machiajul din lume nu poate compensa cu un ten cu foarte multe probleme, nehidratat si neingrijit. Inainte de aplicarea machiajului ar trebui sa te gandesti si la sanatatea pielii tale. Daca ai pielea uscata, mai bine aplica inainte de machiaj o crema foarte hidratanta. Tenul gras-uleios arata mai bine daca vei folosi inainte de machiaj o lotiune oil-free.

 Prea mult (sau prea putin) machiaj. Un machiaj perfect necesita timp, rabdare si indemanare si trebuie realizat in functie de moment. Nu realiza un machiaj de seara cand mergi la serviciu sau la scoala. Atunci cand ai tendinta constanta de a exagera la capitolul machiaj vei da impresia celor din jur ca incerci prea mult sa iesi in evidenta. La fel este si atunci cand machiezi doar ochii, pentru a arata bine, trebuie sa urmezi toti pasii unui machiaj.

Pentru un machiaj simplu dar eficient tot ceea ce trebuie sa folosesti este: o crema hidratanta, un anticearcan, blush, mascara si putin gloss.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *