Cu Stailer ai ocazia să fii diferit! Bucură-te de avantajele aplicației

stailer

“Nu te interesează care este părerea lumii despre tine!”, “Nu trăiești cu societatea!”, “Nu lumea îți plătește facturile sau îți dă de mâncare!” – sunt câteva dintre sfaturile pe care cu siguranță le-ai primit și tu o dată în viață de la familia sau cunoștințele tale. Cu siguranță societatea nu va ști ce este cu adevărat în sufletul tău sau de ce ai luat anumite decizii în viața ta, când de fapt ei sunt de altă părere și cu fiecare ocazie nu contenește să te judece.

Însă un aspect nu trebuie să îl uităm: ieșim în societate, lucrăm în societate și socializăm cu societatea, fie că ne dorim sau nu și ar trebui să ținem cont de bunele maniere, de îngrijirea personală, cât și de ceea ce lăsăm noi în urmă. Contează prima impresie? Cu siguranță da. Dacă spre exemplu mergem la un interviu de angajare și ne-am îmbrăcat cu un trening, avem o manichiură de culoare neagră și părul nespălat, angajatorul nu va dori să ne angajeze. Așadar, ținem cont de aceste lucruri. 

Femeilor, în general, le place să fie mai mereu aranjate și rareori pierd ocazia de merge la un salon de hair and beauty, asta în cazul în care nu au găsit un loc liber. Cartea lor de vizită în societate este părul și manichiura. Tocmai de aceea le acordă o atât de mare atenție. Programările la saloane fac parte din viața lor și abia așteaptă să se relaxeze pe scaunul unui stilist.

Doar că indiferent de sezon, saloanele în general sunt pline de clienți și probabilitatea de a găsi un loc liber atunci când avem nevoie este destul de mică. Stailer este o aplicație care vine să rezolve această problemă. Dacă ai nevoie de o programare rapidă la un salon vezi aplicatia Stailer.

Stailer te ajută să găsești rapid un loc la un salon de beauty

Stailer este o aplicație care ne ajută să fim mai eficienți atunci când vine vorba despre o programare la un salon. La doar câteva clickuri distanță, ne putem programa la orice oră și zi ne dorim, fără să mai sunăm la saloane sau fără să mai stăm după agenda stilistului să găsim loc disponibil. Online este mult mai simplu și mai ușor.

Găsim aici foarte multe saloane de beauty înscrise din nu mai puțin de 41 de orașe din România. Găsim de asemenea o gamă largă de servicii de înfrumusețare, oferite de stiliști cu experiență în domeniu care sunt la curent cu tot ce este nou pe piață și care țin cont de nevoile clienților.

În plus, aplicația ne oferă toate detaliile de care avem nevoie, fără să mai fim nevoiți să sunăm la salon pentru alte informații. Putem afla online prețul și durata serviciului ales de noi, putem vedea fotografii din saloane, cât și cu lucrările efectuate de stiliști, locația exactă prin Google Maps, cât și recenziile celor care s-au programat deja cu Stailer. Poți să vezi aici si alte detalii.

Aplicația este 100% gratuită

Fie că folosești platforma sau descarci aplicația pentru a te programa, Stailer poate fi utilizat 100% gratuit și nu o dată, ci ori de câte ori ai nevoie de o programare. Așadar, cu Stailer ai ocazia să fii diferit atunci când vine vorba despre lookul sau manichiura ta. 

Date de contact: support@stailer.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *