inima franta

Desigur, ca va durea si va fi o durere suparatoare faptul ca ai terminat o relatie. A frange inima cuiva nu a fost niciodata usor, incat daca esti una dintre persoanele cu inima franta, trebuie sa fii puternic, sa fii ferm pe pozitii. Nu te gandi la consecintele pe moment, ca vei plange, vei suferi, ci gandeste pe termen lung, un viitor cu mai multa intelepciune.

Timpul vindeca

Cu totii am trecut si probabil vom mai trece prin dezamagiri, prin ceea ce inseamna inima franta, dar asta nu inseamna ca cel care ne-a cauzat aceasta suferinta este impacat cu ideea. O data ce rana exista, va fi si la persoana respectiva, insa nu cumulat cum o faci tu.

Chiar daca treci peste intamplare, si acea persoana merge inainte, tu in continuare vei suferi. Cu siguranta vrei ce este mai bine pentru ea, vrei sa fie fericita, vrei sa aiba ceea ce nu a reusit sa obtina alaturi de tine. Nu este usor sa vezi cat de repede merge inainte. O parte din tine mereu va simti nevoia sa planga si sa sufere, ceea ce inseamna ca nu este facil sa mergi mai departe cu aceste idei. Daca ai iubit si inca iubesti acea persoana, atunci vei fi fericit pentru aceasta.

Acceptarea este cheia

Sa accepti ca relatia s-a terminat este cea mai grea parte. Indiferent ca ai ranit inima unei persoane sau ca ai fost ranit, cel mai important lucru este sa intelegi ca relatia s-a terminat. Ai facut tot ce ai putut ca si persoana, insa nu era nici o alta optiune.

Sa uiti este greu

Este greu sa uiti pe cineva cu care ti-ai imaginat ca vei petrece o viata impreuna. Toate visele si sperantele sunt greu de uitat, insa nu si imposibil. Unele din cele mai mari bucurii vin atunci cand simti ca sufletul este impacat cu ideile, cu sentimentele si cu faptele.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *