Biconomy sau BICO este un proiect cripto si o platforma care se concentreaza pe imbunatatirea scalabilitatii si a experientei utilizatorilor in ceea ce priveste interactiunile cu aplicatiile descentralizate construite pe blockchain-uri precum Ethereum. Acesta are scopul de a face tranzitiile de tip blockchain mai rapide, mai ieftine si totodata prietenoase pentru utilizatori. 

BICO se adreseaza unei probleme comune in acest spatiu de tip blockchain. Interactiunile cu aplicatiile descentralizate sunt de fel costisitoare pentru unii utiizatori, ceea ce limiteaza adoptia generala. Biconomy vizeaza reducerea acestei frictiuni. 

Acesta ofera un set de instrumente pentru dezvoltatori care faciliteaza integrarea solutiilor de scalabilitate in aplicatiile lor. Aceste tipuri de instrumente permit dezvoltatorilor sa ofere o experienta mai fluida si mai usoara utilizatorilor finali. 

 

Poti sa investesti in BICO in doar trei minute! Cum?

Pentru a putea investi in BIO trebuie intai de toate sa cauti o platforma potrivita pentru tranzactionare. In online se gasesc multe platforme de genul, dar una populara si sigura este eToro. Aceasta platforma are un total de 25 de milioane de investitori si peste 30 de milioane de utilizatori. In cadrul acestei platforme ai acces la peste 3000 de active financiare, actiuni, criptomonede, actiuni si asa mai departe. Vei vedea ca tot acest proces nu dureaza mai multe de cateva minute, deci nu e cazul sa astepti sau sa mai eziti acesti pasi. 

Ce pasi trebuie sa urmezi pentru a putea cumpara BICO ? 

 

  1. In primul rand trebuie sa creezi un cont. 

 

Iti alegi un nume de utilizator si stabilesti o parola. 

 

  1. Faci o depunere

 

Alegi suma dorita de tine, iar procesul este unul simplu, asta dupa ce iti creezi un cont. In acel cont vei gasi afisate toate optiunile disponibile. 

 

  1. Acum poti cumpara BICO simplu si usor, in trei minute! 

 

Care sunt avantajele tale daca alegi eToro? 

Avantajele tale daca optezi pentru tranzactionarea pe o astfel de platforma sunt unele diverse. Trebuie sa stii din prima totusi ca nu se vorbeste despre taxe ascunse sau orice fel de comisioane pe care tu trebuie sa le platesti. Iar despre comision, acesta este zero. Nu vei avea probleme in a tranzactiona. 

Daca vrei sa testezi aceasta platforma trebuie sa stii ca acest lucru este posibil. Iti poti crea un cont demonstrativ in cadrul caruia poti explora ceea ce te intereseaza legat de acest domeniu. Poti sa vezi piata reala, ai acces la date concrete, dar fara sa faci vreo tranzactie si sa te transformi astfel intr-un investitor. Daca esti o fire curioasa, poti afla mai multe lucruri despre investitii si despre aceasta lume eToro din cadrul academiei cu acelasi nume. Accesul este unul gratuit si tu poti afla mai multe despre acest domeniu. Pas cu pas vei acumula cunostinte si vei putea sa te transformi intr-un mic investitor. 

In loc de final sau ca o concluzie

Pe final ar trebuie ar trebuie sa stii ca ar trebuie sa te documentezi despre tot ce inseamna eToro si investitii. Vei reusi astfel sa intelegi mai bine si sa te orientezi asupra a tot ce inseamna lumea tranzactiilor. 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *