salus controls

Oricine decide sa inceapa un business, alege calea antreprenoriatului avand o idee ce vrea sa o puna in practica pentru a obtine un castig, trebuie sa fie perfect constient ca este nevoie de o gestiune foarte buna a veniturilor si cheltuielilor. Acest lucru asigura supravietuire business-ului de orice tip: un contabil sau o firma specializata de contabilitate trebuie sa reprezinte un aliat de incredere in orice firma.

Contaexpert si contabilitate Bucuresti, expert contabil, servicii de contabilitate sunt doar cateva dintre cautarile online facute frecvent. Se cauta tot timpul un contabil care sa ajute la luarea deciziilor intr-o firma prin prisma cunostintelor sale despre situatia activelor, a datoriilor si asa mai departe. De foarte multe ori insa un contabil poate fi depasit de situatie, nu poate sa tina evidenta tuturor aspectelor, devine implicat personal sau nu are o viziune obiectiva asupra intregii situatii. Chiar si organizarea unui departament de contabilitate intern poate aduce costuri care nu sunt necesare. Solutia in acest caz o reprezinta externalizarea serviciilor contabile, delegarea acestei responsabilitati catre o firma specializata pe acest tip de servicii.

Cum este avantajata o societate de serviciile externalizate de contabilitate? Raspunsurile pot fi multiple: firma este reprezentata in toate relatiile cu autoritatile statului, organe de control financiare etc, in plus se ajunge la minimizarea taxelor si impozitelor si de asemenea gasirea de tehnici care sa maximizeze profitul.

Cresterea profitului poate fi obtinuta de asemenea prin diverse modalitati: se elimina in primul rand acele cheltuieli salariale, tot ceea ce implica remuneratiile, taxele si impozitele legate de sustinerea unui departament de contabilitate intern. Nu mai sunt necesare de asemenea cheltuieli cu amenajarea unui spatiu, a birourilor si mobilierului, a tehnicii de calcul, iar profesionalismul este garantat de expertiza pe care respectiva firma de contabilitate o are acumulata.

Principalul avantaj al externalizarii serviciilor de contabilitate il constituie faptul ca se obtine o parere obiectiva, o situatie exacta, s-ar putea spune chiar o „radiografie” a firmei. Cunoscand situatia faptica exacta, managerii vor putea lua cele mai bune decizii, strategiile pentru viitor vor putea fi implementate mai usor si mai eficient.

Pentru cei ce iau in considerare externalizarea serviciilor de contabilitate, aceasta optiune se poate dovedi foarte utila. Se va gasi raspuns la intrebarea eterna „Cum sa fac sa platesc taxe mai putine?”, se va tine o evidenta clara si exacta a situatiei patrimoniului in orice moment. Servicii de contabilitate complexe si complete aduc raspuns la orice intrebare si indrumare si consultanta in luarea celor mai bune decizii.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *