În doar câteva minute îți găsești stilistul potrivit cu Stailer

stailer

Saloanele de hair and beauty sunt răsfățul tuturor celor care își doresc o schimbare la înfățișarea lor. Și tu ai fost la un salon de înfrumusețare măcar o dată, fie să te vopsești, să te tunzi sau să îți faci o nouă manichiură.

Pe lângă schimbarea de care avem parte din partea unui profesionist cu experiență, starea noastră se schimbă în bine. Suntem mult mai încrezători și da, ne simțim mult mai frumoși și cu mai multă încredere în noi. Este normal, atât timp cât ne ascundem anumite imperfecțiuni sau ne punem în evidență trăsăturile frumoase.

Totodată, saloanele de beauty în special pentru femei, sunt oaza lor de relaxare după o zi stresantă și obositoare. Au ocazia să socializeze, să afle lucruri noi, în tendințe, într-un mediu prietenos, plăcut și cu bun gust.

Îți poți găsi în câteva minute stilistul potrivit cu Stailer

Stailer este o platformă online care a revoluționat în ultima perioadă piața din România. Și asta pentru că vine în ajutorul celor care își doresc să aibă parte de experiențe plăcute în saloanele de beauty. Poți cu ajutorul platformei să îți găsești stilistul potrivit în mai puțin de 5 minute.    În plus, te poți programa online la orice salon vrei. Poți afla din acest articol mai multe detalii cu privire la platformă.

Partea bună a acestei platforme este faptul că nu mai este necesar să suni de la un salon la altul pentru a găsi un loc liber pe scaun. Totul se face online, rapid, simplu și eficient. Poate că ți-ai adus aminte la miezul nopții că ai un eveniment în acest weekend și ai nevoie de o schimbare de look. Poți accesa foarte ușor platforma și să te programezi chiar și în ziua evenimentului. Nu ești condiționat de nimic, nici măcar de agenda stiliștilor, te programezi când tu ai nevoie. În câteva minute ți-ai găsit stilistul și salonul potrivit și ți-ai eficientizat timpul.

Nu ai nevoie de cont ca să te programezi la un salon

Vrei sau nu un cont pe Stailer, este doar alegerea ta. Însă, indicat ar fi să îți faci unul pentru că vei avea parte de mai multe beneficii. În plus, este o platformă gratuită pe care o poți accesa ori de câte ori ai nevoie de o programare.

Care sunt avantajele unui cont făcut pe Stailer? Ai o evidență a programărilor făcute la saloanele alese de tine, poți primi remindere cu privire la detaliile programării, fiindcă agenda virtuală te va ajuta să nu uiți de ziua programării.

De asemenea poți vedea recenziile celor care s-au programat cu Stailer plus alte informații necesare precum prețuri, locație și altele. Dacă a intervenit ceva și nu mai poți ajunge la salon, programarea o poți anula sau amâna tot online, fără a suna stilistul și a-ți cere scuze că nu mai poți ajunge. Intră pe site-ul stailer.ro și acolo vezi și mai multe beneficii dacă optezi pentru un cont.

Cu Stailer este mai simplu ca oricând să îți găsești stilistul și salonul potrivit pentru tine.

Date de contact: support@stailer.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *