creta

Grecia este o tara minunata, dar ce este si mai minunat la aceasta zona este faptul ca este formata dintr-o sumedenie de insule superbe cu nisip fin, ape albastre si locuri de relaxare deosebite. Uite cateva dintre cele mai cunoscute si populare insule din Grecia.

Santorini

Santorini intra in grupul de insule grecesti Cyclades si a fost formata datorita unei eruptii vulcanice. Consta in insule vulcanice si este de asemenea cunoscuta drept Thera din Thira. Santorini ofera privelisti spectaculoase, poate este chiar cea mai cunoscuta insula din Grecia, pe langa Creta. Toata lumea se poate transforma intr-un fotograf profesionist daca ajunge aici si face cateva poze panoramei.

Aceasta insula se dovedeste a fi de asemenea o statiune grozava de vacanta, mai ales daca iti place sa stai pe plaja, sa inoti in apele azurii si sa faci scufunfari. Albastrul si albul sunt niste culori predominante aici si toata lumea cunoaste acest loc dupa acest criteriu. De asemenea, desktopurile noasre sunt pline de poze cu cunoscutele biserici crestine in alb si albastru din Santorini. Insa, insula este foarte cunpscuta de asemenea si pentru viata de noapte.

Andros

Aceasta insula zace in partea de nord a Cyclades. Ramane de asemenea o zona fierbinte ideala pentru weekend-urile localnicilor. Vaile verzi si dealurile cu privelisti minunate atrag foarte multi oameni care iubesc excursiile. Aceasta insula este, asadar, recomandata pentru cei carora le place sa exploreze natura si sa aiba drumuri pe la tara, de vreme ce Andros duce lipsa plajelor care sunt din abundenta in alte parti.

Creta

Creta este cea mai extinsa dintre insulele Greciei si cea de-a cincea cea mai extinsa insula din Marea Mediterana. Cu toate ca este aglomerata datorita activitatilor comerciale, aceasta este cu siguranta o zona in care te poti bronza minunat. Insula spectaculoasa Creta dispune de asemenea de foarte multe magazine pentru vizitatori si calatori. Plajele singulare si cu nisip fin, satele cu arome traditionale si alte locuri variate se merita a fi admirate si vizitate pentru ca pot alcatui cea mai frumoasa vacanta.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *