Taco Bell si Pizza Hut, doua din cele mai mari lanturi de restaturante din cadrul Yum! Brands Inc., au declarat ca ar renunta la colorantii artificiali si aromele din produsele lor alimentare, daca consumatorii lor ar trece la consumarea unor produse pe care le considera mai sanatoase.

Taco Bell este un lant de restaurante care a luat nastere in Statele Unite, in anul 1958. In prezent, Taco Bell s-a extins in anumite regiuni din Canada, Asia, Europa si Australia, si serveste mancare in stil mexican. A fost fondat de Glen Bell si este o diviziune a Yum! Brands. In meniurile acestui restaurant se pot servi tacos, burritos, chalupas, gorditas si nachos. In prezent exista aproximativ 6000 de restaurante Taco Bell numai in Statele Unite.

Pizza Hut este numele unui lant de restaurante din Statele Unite, detinut de catre Yum! Brands, Inc.. Brandul Pizza Hut, care are restaurante si in alte tari, este considerata cea mai mare franciza de restaurante care vinde pizza.

Pizza Hut este astazi cel mai mare lant de pizzerii din lume, cu peste 12.500 de restaurante si outleturi in 100 de tari din lumea intreaga. Yum! Brands, Inc. este o companie de restaurante din Statele Unite, care opereaza celebrele branduri Pizza Hut, KFC si Taco Bell.

Taco Bell a declarat, in cursul saptamanii, ca a planificat sa inlocuiasca toate aromele, colorantii artificiali si unii aditivi, cum ar fi grasimile din produsele lor, cu alternative naturale. Acest lucru tinde sa se realizeze pana la sfarsitul acestui an. Lantul alimentar mexican a declarat ca incearca sa elimine mai multi aditivi si conservanti artificiali, „acolo unde este posibil”, pana la finalul anului 2017.

De asemenea, si Pizza Hut a anuntat ca va renunta la colorantii si aromele artificiale, care se gasesc in pizza, in restaurantele din Statele Unite, deocamdata, pana la sfarsitul lunii iulie.

Lanturile de restaurante si companiile alimentare se confrunta, in prezent, cu presiunea de a oferi produse mai putin procesare. Acest lucru vine pe fondul temerilor ca acesti aditivi alimentari ar putea cauza probleme de sananatate.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *