Minions

Animatia Minions, productie a Kyle Balda si Pierre Coffin, a reusit sa se mentina pe primele locuri in box office-ul romanesc, in ultimele doua saptamani, incasand peste 800.000 de lei si peste 40.000 de spectatori care au asteptat cu sufletul la gura sa vada animatia faimoasa. Distribuita de catre Ro Image 2000, Filmul Minions este o productie universal Pictures alaturi de Illumination Entertainment, iar povestea acestor minioni isi are originile undeva la inceputul timpurilor.

Minions este o animatie in care simpaticii servitori ai lui Gru din Despicable Me- devin cele mai iubite personaje de copiii din intreaga ume. Cei de la Screen International descriu acest film ca fiind o ”fuziune dezlantuita si plina de spirit, cu toate ca e simplista, insa resuseste sa combine umorul pentru adulti cu sensibilitatea unui copil.”

Care este povestea minionilor?

Minionii si-au inceput viata ca mici organisme unicelulare, dupa care au reusit sa evolueze pe masura ce timpul a trecut, insa tot timpul s-au aflat in postura de slujitori pentru un stapan fara inima. Din cauza faptului ca aceste mici creaturi nu au reusit sa isi pastreze in viata stapanii pe care i-au sujit, in prezent minionii sufera de depresie pentru ca nu mai au pe cine sa serveasca. Insa, un minion mai istet, pe nume Kevin are un plan pentru a rezolva aceasta problema a ”poporului” de minions: alaturi de adolescentul rebel Staurt si cu personajul Bob, acestia reusesc sa se aventureze in lume in ideea de a-si gasi un nou stapan, pe care minionii sa-l asculte si sa se supuna celor spuse de el.

Asadar, aventura celor trei se descrie ca fiind una palpitanta, insa in cele din urma reusesc sa isi gaseasca un nou stapan: Scarlet Overkill- vocea este interpretata de Sandra Bullock, si care are un rol negativ, dorindu-si sa anihileze rasa minionilor. In acest fel, minionii au de indeplinit cea mai grea misiune din viata lor, si anume aceea de a-si salva specia de minioni de la extinctie.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *