Nimic nu este prea scump daca va doriti o casa mobilata mai ceva ca in filme. Cine spune ca romanii nu au gusturi rafinate, se insala. Sa vedeti ce si-au ales si mai ales cat a costat mobila cumparata de la targ! Si nu s-au zgarcit deloc! Au platit numai pentru mobila de dormitor cat pe o masina de lux sau chiar o garsoniera la marginea orasului.

Se spune ca obrazul sobtire cu cheltuiala se tine, la fel si casa. Vrei lux, scoti din buzunar teancul de bani si pleci acasa cu mobila exclusivista, sculptata manual, batuta in pietre semipretioase, cum nici regii pe vremuri nu aveau.

Daca visati la o piesa de mobilier exclusivista, veti fi nevoiti sa scoateti din buzunar aproape 2000 de euro. Si nu putini sunt cei care isi permit asa ceva. Ca producator, nu stii niciodata cine ti se aseaza la masa negocierilor. O doamna imbracata simplu si foarte sociabila, cumpara, anual, mobila din Romania.

Detine una dintre cele mai mai mari companii din Kazahstan si a strabatut peste 4.000 de kilometri pana in Romania. Numai drumul pana aici, pentru ea si insotitori, a costat-o cateva mii de euro. Investitia merita, insa. Se vor intoarce cu mobilier de lux.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *