Natura reprezinta unul dintre principali factori care ne inbunatateste starea de sanatate si care ne ofera cel mai sanatos oxigen.Pe tot parcursul vieti toti oameni isi petrec viata in natura deoarece este imposibil sa nu iesi din casa pentru a lua o gura de aer proaspat si de a te bucura de o plimbare placuta in parc.

Personal pot spune ca iubesc natura din mai multe motive. In primul rand sunt foarte atras de natura deoarece in aer liber pot petrece cele mai frumoase moment alaturi de familie si prieteni.Atunci cand simt nevoie sa ies undeva pentru a ma recreea aleg intotdeauna parcurile cele mai linistite si mai ales padurea care se afla foarte aproape de mine. Datorita copacilor pe care ii are paducrea, este un loc destul de linitit in care iti poti desfasura orice activitate doresti. Iti ofera sansa de a face miscare, de a te plimba sau de ce nu de a sta pur si simplu pe o patura si a te relaxa.

Din punctual meu de vedere toate mesajele pe care le vedem de fiecare data atunci cand iesim in locuri special amenajate ar trebui sa fie respectate de toti oameni. Cei care ne cer sa protejam natura nu o spun doar din dragul de a o spune ci pentru ca este necesar. Un alt motiv pentru care iubesc natura este faptul ca ea ne ofera cea mai buna hrana pe care o poate manca un om. In fiecare vara cand ma duc sa imi vizitez bunici imi face placere sa mananc legume si fructe din gradina pe care bunici mei o ingrijesc cu multa atentie. Una din prioritatile mele ar fi sa locuiesc la casa sau de ce nu sa imi construiesc o casa la tara. As avea posibilitatea sa imi amenajez foarte multe gradini pentru ca locul in care locuiesc sa faca cu adevarat parte din natura. Bineinteles ca as lua cateva sfaturi despre tot ce inseamna intretinere gradini si le-as urma cu foarte mare atentie.

Sunt constient ca acestea trebuie amenajate pe un gazon bun pentru ca recolta sa fie mereu roditoare dar mai ales trebuie udate zilnic deoarece pamantul absoarbe apa foarte repede. Intotdeauna m-am simtit bine in natura si tocmai de aceea vreau sa fac lucruri care sa o inbunatateasca.Unul dintre ele este amenajarea cat mai multor gradini deaorece florile si copaci sunt cea mai buna sursa de oxigen.

 

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *