De cand cu lumea asta online mai totul este trecut in acest sistem incat orice tip de serviciu ai avea nevoie gasesti mereu si mereu in acelasi loc. Asadar, preferand sa mergi si tu pe calea trendului, la un moment dat iti dai seama ca totusi chiar ai nevoie sa apelezi la anumiti experti ce ii gasesti…online.

Nevoia de web design

 

Nu trebuie sa fii mare expert sa iti dai seama ca nu este de ajuns sa detii un site. Fie ca esti vanzator de bratari, de lucruri handmade sau lucrezi la scara mai mare, fie ca iti doresti sa vinzi online sau numai sa prezinti munca ta, serviciile tale un site nu este de ajuns. Ca un tablou neterminat, fara rama si deloc pus in valoare, site-ul are nevoie de un web design. E partea aceea de culoare si de butoane interesante.

Cei de la It Exclusiv sunt experti pe aceasta nisa. Sunt cei care iti ofera mai mult decat simple servicii, mai mult decat web design-ul in sine. Ai si partea de consiliere, ceea ce pentru multi este partea edificatoare pentru a se decide de ceea ce au nevoie. Stiu ca trebuie sa arate bine insa si din lipsa de experienta, nu stiu cum sa comunice ce au in gand.

In linii mari, tine cont de faptul ca navigarea pe site-ul dorit ar trebui sa fie simpla pentru oricine. Linkurile pe care le ai in site ar trebui sa duca catre informatii importante si relevante si nu puse la intamplare si aceste aspecte sunt doar cateva principii referitoare la modul in care intretii interesul userilor pentru site-ul tau. De asemenea, interfata ar trebui sa fie una „clean”, prin englezism spus, si asta pentru ca acele pagini web ce includ multa grafica si aplicatii multimedia vor dura mai mult pana cand sa se incarce, ceea ce face ca un user sa paraseasca pagina mai repede decat credeai.

In fine, sfaturi sunt multe, la fel ca si optiunile din punct de vedere al designului ales. Cert este ca si incepator fiind si total necunoscator, ai sprijin in cei de la It Exclusiv, pe care ii gasesti desigur online.

 

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *