Vremea va fi in general instabila in vestul si sud-vestul tarii, unde vor fi innorari si local averse si descarcari electrice, iar izolat se vor cumula peste 15…20 l/mp. in restul teritoriului cerul va fi variabil, cu innorari trecatoare si izolat ploi slabe, la munte si in sud-est.

Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in regiunile sudice si in zona montana. Temperaturile maxime se vor incadra intre 21…22 de grade in vestul extrem si 29…30 de grade, local, in estul, centrul si nordul tarii, iar cele minime vor fi cuprinse intre 9 si 19 grade, mai scazute in depresiunile Carpatilor Orientali, spre 6 grade. Izolat vor fi conditii de ceata.

MUNTE

Vremea va fi in general instabila in in zona Carpatilor Occidentali, unde vor fi innorari si pe arii restranse averse si descarcari electrice. In restul zonei montane cerul va fi variabil, cu innorari trecatoare si doar izolat vor fi ploi slabe. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari mai ales pe creste. Temperatura aerului nu va avea variatii semnificative fata de intervalul anterior.

MARE

Vremea se mentine in general frumoasa si calda. Cerul va fi variabil, temporar mai noros. Conditii pentru ploi slabe. Vantul se va intensifica si va sufla in general moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 23 si 25 de grade, iar cele minime intre 17 si 19 grade.

Temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 21 si 22 de grade.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *