Mereu cand eram mai tanar nu era zi in care sa nu ies cu baietii la fotbal. Ne strangeam mai multe echipe si mergeam sa ne distram dar ca oricare alt joc, nu are niciun farmec daca nu este o miza la mijloc de aceea faceam ca un fel de campionat iar echipa care iesea invingatoare primea o naveta de bere.

In copilarie activitatile sportive erau foarte frumoase. Ajunsesem sa ne facem propriul teren si jucam impotriva altor baieti din alte cartiere. De obicei veneau ei la noi in cartier si jucam dar de multe ori ne duceam si noi la ei. Sa spunem ca pe vremea aceea faceam exact cum e in fotbal, jucam meciuri acasa si in deplasare. In ultima perioada m-am cam lasat de fotbal pentru ca nu prea mai am timp si pe langa asta toti prietenii mei au crescut, si numai joaca. Altii s-au insurat si nu mai au timp sau sunt ocupati pana peste cap cu serviciul. Ca oricare altul cand te lasi de ceva trebuie sa te apuci de altceva. Eu unul personal m-am apucat de pariuri sportive. M-am gandit ca daca nu mai joc fotbal asta nu inseamna ca nu pot sa urmaresc si sa citesc despre fotbal. Un site foarte bun pe care urmaresc toate stirile din sport este euro2016.ro care ofera informatii despre lumea sportului si nu numai din Romania ci din toata lumea. Ofera rezultatele tuturor meciurilor din preliminarile Euro 2016 dar si stiri importante de la cluburile de fotbal din toata lumea. Eu recent am descoperit acest site si pot spune ca aspectul si designul lui sunt foarte reusite. Oricine indiferent cat de incult este poate sa navigheze pe el si sa fie la curent cu stirile din lumea fotbalului.

La pariuri sportive pariez mereu dar nu mereu castig. Multi spun ca se lasa daca nu castiga dar pariurile sportive nu insemna numai castig. Ele aduc experinta foarte multa si cresterea sanselor de castig. Cel mai important este sa urmaresti meciurile ce le ai pe bilet. In acest mod vezi si fiecare echipa cum joaca, ce jucatori importanti lipsesc si asa iti poti face un pronostic despre rezultatul unui meci. Sunt de parere ca nu ai cum sa pierzi meciuri atata timp cat esti la curent cu toate stirile despre amandoua echipele de fotbal si nu spun ca nu exista surprize intr-un meci dar iti poti da seama mereu despre rezultatul unui meci dupa echipa care o sa joace in teren.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *