Chiar daca in prezent, femeile sunt vazute  mai mult ca niste obiecte sexuale, ca niste comenzi cu de toate de la KFC, pe viitor se poate schimba lucrul acesta sau mai bine zis mentalitatea barbatilor se va putea schimba, prin impunerea unor idei despre ce este de fapt femeia, cum trebuie ea respectata si ce rol are ea in societate.

In zilele noastre, daca o femeie merge pe strada imbracata putin mai altfel, nu sumar, insa oarecum atragator, barbatii vor remarca imediat acest lucru si vor actiona ca atare prin fluieraturi, alinturi care mai de care mai indecente, ba mai mult de atat prin priviri indraznete, prin holbari permanente, ba chiar prin salivari indelungi.

In cazul in care femeile se imbraca in pantaloni scurti, mulati, de trening sau tip colant, doar pentru a merge la sala, barbatii vor remarca imediat acest lucru iar vanatoarea din priviri va incepe curand. Femeia nu se va mai simti deloc confortabil in pielea ei si va hotari ca pe data viitoare sa se imbrace in haine de strada, ca mai apoi sa se schimbe la sala.

Este normal asa ceva? Sa trebuiasca sa te feresti a te imbraca cu ceva in care te simti bine, doar pentru ca reprezentantii sexului tare nu isi pot stapani instinctele de vanatori si de don juani? Fiecare femeie ar trebui sa se simta libera sa faca ce vrea, sa se imbrace cum vrea sau sa se poarte cum vrea, atata timp cat nu face nimic rau, insa aceste libertati ale ei nu ar trebui ingradite de dorintele altora.

Pentru ca aceste situatii sa fie remediate, cea mai buna solutie este de a ne creste copiii, baietii, asa cum am vrea sa arate lumea in viitor, asa cum ar trebui sa fie barbatii de cand timpul, cu respect pentru femeile de pretutindeni. Insa, asa cum ne vom creste baietii, asa vor fi barbatii viitorului, asadar sa incercam sa schimbam ceva spre binele femeilor din toata lumea.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *