Cu totii visam si dorim sa ne relaxam macar o data pe an, intr-un concediu. Visam sa ne relaxam la mare, la munte, in destinatii de vis si pe care sa nu le uitam niciodata. Pentru a avea o escapada reusita trebuie sa ne avem grija de toate detaliile care ne-ar putea intr-un fel sau altul sa ne strice vacanta. De cele mai multe ori, cand ne intoarcem din vacanta ne intoarcem cu cateva kilograme in plus. De ce? Este normal sa fie asa din moment ce ne deconectam de rutina zilnica, facem lucruri cu totul diferite, ne relaxam, mancam, ne odihnim etc. Insa, o vacanta intr-adevar relaxanta este o vacanta activa. Ce rost are o vacanta din care ajungem acasa cu kilograme in plus si mai obositi decat am plecat? Sigur, o vacanta activa nu inseamna nicidecum sa faci anumite sporturi periculoase insa nu inseamna nici sa ne relaxam si sa fim sedentari.

Iata cateva sfaturi pentru a avea o vacanta perfecta si pe care nu o poti uita cu usurinta:

Incearca sa te deconectezi de toate lucrurile din viata ta. Cel mai indicat ar fi sa va inchideti telefonul mobil, sa renuntati la laptop sau alte lucruri cu care puteti lua contact cu oamenii. Refuzati sa mai discutati despre serviciu si probleme zilnice. Scapati de stres, incercati sa nu va informati de toate noutatile zilnice.

Faceti lucruri inedite! Daca in fiecare zi esti obisnuit sa ai un anumit program, este timpul sa incerci sa te depasesti. Fa lucruri total diferite, pe care ai vrea sa le fac in fiecare zi insa nu iti permite timpul sau nu poti sa le faci. Elimina stresul din viata ta si ofera-ti momente unice si de relaxare. Bucura-te cat mai intens de vacanta petrecuta si uita absolut de toate lucrurile care iti faceau viata monotona si plictisitoare.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *