Doamnelor, domnisoarelor, George Clooney a terminat cu burlacia! Astazi, actorul se va casatori civil cu femeia care i-a furat inima: avocata Amal Alamudin. Este o si trista pentru fanele indragitului George Clooney, insa, una extrem de fericita pentru el: la un an de la inceputul relatiei oficiale, actorul isi pune pirostriile cu frumoasa avocata britanica.

Cei doi vor ajunge in aceasta dupa-amiaza in fata ofiterului de la starea civila, doar in prezenta parintilor. Actele oficiale se vor semna in Londra, insa ceremonia fastuoasa mai are de asteptat.

Petrecerea de nunta si ceremonia nuptiala pe care le pregatesc cei doi indragostiti vor avea loc abia peste 2 saptamani, in Venetia. Acolo si-a dorit indragitul actor, intrucat Italia este locul unde „vesnicul burlac” si-a intalnit jumatatea.

Pe data de 27 septembrie, Amal si Clooney vor avea parte de o ceremonie fastuoasa, pe o insula privata din Venetia. Clooney a rezervat intreaga insula pentru eveniment, iar de organizarea petrecerii s-au ocupat matusa si verisorii viitoarei mirese.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *