auto

Devine destul de interesant sa ne gandim la ce fel de masini vom conduce peste 20 de ani, dar sunt unele masini care descriu perfect viitorul si le putem conduce astazi. Echipa de inginerie de la SRT (Street and Racing Technology) Fiat Crysler a creat o masina uimitoare pe baza previziunilor care vor alimenta masinile viitorului. Rotile din spate sunt propulsate de un motor V-10 care ofera pana la 2168 cai putere, iar rotile din fata functioneaza in mod pneumatic si pot atinge pana la 600 km/h, o viteza atat de mare incat conducatorul este nevoit sa poarte un costum special.

Performanta si tehnologie

Trei versiuni puternice- S, GTS-R si X- ofera o crestere a nivelului de performanta si tehnologie, iar cireasa gamei SRT- SRT Toomahawk Vision Gran Turismo X ofera 2590 cai putere. Aspectul exterior al SRT Toomahawk Vision Gran Turismo X a luat nastere intr-o competitie de design care aborda o interpretare futuristica a performantei Dodge. Ralpg Gilles, directorul de design al Fiat Chrysler Automobiles N.V. declarara ca „nu dureaza foarte mult pana a scoate spiritul competitiv din echipa noastra. Avem o multime de fani ai Gran Turismo, iar fiecare din acestia au acelasi scop: sa castige cursa. Tot ceea ce am facut pentru SRT Tomahawk tinteste spre acest scop.” Soferul poate observa instrumentele SRT Tomahawk dar si sistemul de comunicare pe pabriz, ca o suprapunere digitala clara.

Panourile active montate pe aripile din fata si din spate se misca constant, prin asistenta penumatica, pentru a crea nivelul optim de apasare aerodinamica pentru franare asistata si tractiune. Intreg designul al vehiculului, de la pozitia soferului pana la aspectul aproape plat al motorului V-10, este destinat de a atinge cel mai jos centru de greutate posibil. Materialele ultra usoare folosite in sasiul masinii cantaresc numai 700 de kg, putin mai grea decat o masina actuala Formula Unu.

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *