lucky studio

Este foarte important ca orice femeie sa se ingrijeasca si sa aiba grija de felul in care arata. In ziua de astazi, asa cum observam deja, sezoanele se schimba foarte des si moda la fel. Se pare ca in fiecare sezon se poarta cu totul si cu totul altceva si din acest motiv trebuie sa avem grija cu ce ne imbracam si ce pastram sau inlaturam din garderoba.

Este foarte important sa nu aruncati nimic din hainele pe car ele aveati pentru ca acestea se pot reintoarce in trend, asa cum observam deja ca se intampla. Se poarta ceea ce se purta acum cativa ani si nu se mai poarta ceea ce se purta anul trecut insa este posibil ca peste cativa ani sa se intample acest lucru.

In aceasta toamna se poarta lucrurile tari. Daca vrei sa stii cum trebuie sa te imbraci in acest sezon, trebuie sa citesti urmatorul articol:

Ca si culori trebuie sa purtati tinute monocrome, formate din aceeasi culoare, mixuri de roz cu verde pentru a reintra intr-o zona a anilor 60 si tendinte care aduc in vedere muzica electronica.

  • Se pare ca se poarta NORMCROME. Si probabil ca va veti intreba ce inseamna acest lucru si trebuie sa stiti ca trebuie sa purtati tinute banale pentru ca acest lucru inseamna. Alege tinute care nu incearca sa atraga atentia pentru ca asa veti fi in tipare. Trebuie sa purtati nuante de negru, bej, navy fara sa mai folosesti acea pata de culoare despre care stiai si pana acum. Acum trebuie sa va concentrati pe atitudine si pe personalitate deoarece acestea sunt punctele forte din acest sezon.
  • De asemenea, in acest sezon se poarta moda anilor 60. Acestea au reintrat in voga si se pare ca vor sta acolo si in acest sezon. Nu evita culorile intense chiar daca acestea sunt puternice.
  • In materie de incaltaminte va trebui sa optati pentru pantofi cu cat mai multe decupaje geometrice, cu imprimeuri animaliere si tot felul de aplicatii extravagante. Anul acesta se poarta tot felul de incaltari indraznete asa ca nu trebuie sa evitati sa le purtati. De asemenea, botinele decupate sunt foarte preferate iar designerii celebri considera ca acestea trebuie sa ocupe un loc foarte important in industria modei. Aceste botine sunt un fashion statement si trebuie sa fie purtate. Puteti sa le incerci in toate formele lor, de orice culoare si orice textura juxtapusa. Click aici pentru a vizualiza pantofi fashion.

Apoi, poarta culori dure precum kaki, verde inchis, maro sau mov inchis. Specialistii indica aceste culori in acest sezon si sunt considerate cele mai favorabile. Incearca sa te imbraci in aceste culori si sa faci o armonie de culoare intre articolele vestimentare pe care le porti.

Apoi, nu uita ca tricotajele se poarta si in acest an. Daca mai ai articole tricotate din anii precedenti nu uita s ale scoti la iveala. Ele sunt foarte cautate si la moda.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *