Turma de capre pe sinele de metrou

O turma de 17 capre a ajuns pe sinele de metrou in orasul spaniol Terrassa, aflat in regiunea Catalonia. Caprele ar fi ajuns pe sine dupa ce gardul fermei in care se aflau s-ar fi rupt in urma unor lucrari, informeaza dailymail.co.uk.

„Angajatii nostri au reusit sa le conduca pe capre catre o linie care nu era folosita, de acolo acestea fiind duse intr-un loc de unde au putut fi scoase de pe sine”, declara oficialul Egisto Rojo.

„Acum incercam sa il gasim pe ciobanul care le detine si speram ca atunci vom putea afla cum au ajuns pe linia de tren. Cu siguranta nu dorim ca incidentul sa se repete”, mai preciza el. Un martor, Martin Borregon, a declarat: „Pareau complet dezorientate si speriate, mi s-a parut ireal când le-am vazut iesind din tunel”.

Politia s-a ocupat de capre inainte ca ciobanul sa fie gasit si gaura in gard sa fie localizata. Aceasta a fost reparata. Un singur tren a avut o intârziere in urma incidentului.

One comment

  • Alex

    Buna ziua,

    Numele meu este Alex, si as dori sa va propun un concurs destinat bloggerilor din Romania.

    Am vazut ca detineti un blog / site personal pentru traficul din Romania si va contactez cu scopul de a va informa despre concursul nostru destinat tuturor bloggerilor din Romania. Daca aveti nevoie de mai multe informatii, nu ezitati sa ne contactati.

    O zi buna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *