braco-ventilatoare.ro

Scriu acest articol mai mult ca raspuns si nu ca intrebare. Am facut recent o investitie intr-o hala pe care vreau sa o transform intr-un atelier de reparatii auto. Majoritatea dotarilor le aveam, de la elevatoare, rampe, canale amenajate, aparatura diversa si softuri de diagnoza auto. Mai ramanea doar problema amenajarii spatiului si imediat am realizat ca voi avea nevoie de un sistem de ventilatie bine pus la punct. Solutia am gasit-o rapid: braco-ventilatoare.ro.

Hala nefiind umbrita de nici o cladire alaturata, expusa direct razelor soarelui, se crea in interior o atmosfera de aer incins si inchis insuportabila uneori. Am incercat cu tot felul de ventilatoare de camera, din cele care se gasesc in comert, insa efectiv nu faceau fata. Am aflat de ventilatoarele pe care le ofera Braco si mi-am spus sa fac o incercare.

Discutand cu un specialist de acolo am aflat ca cea mai potrivita solutie pentru hala respectiva era montarea unor ventilatoare axiale de perete eficiente. Existau desigur si alte posibile solutii, insa nu am vrut sa apelez la sisteme de tubulatura sau la ventilatoare pentru acoperis – acesta nu permitea instalarea de ventilatoare dupa cum mi-a spus consultantul de la Braco.

Am achizitionat doua astfel de ventilatoare, pe care le-am montat la inaltimea corespunzatoare pentru a nu deranja si afecta munca personalului. Dupa ce mi-am selectat si primii doi mecanici si am inceput cateva reparatii de test la masinile personale, i-am intrebat daca e ok atmosfera in hala, daca aerul este respirabil, daca temperatura nu devine prea ridicata uneori – zilele erau de-a dreptul caniculare. S-au declarat foarte multumiti, avand in vedere ca cele doua ventilatoare actionate de motoare electrice puteau fi reglate ca intensitate a fluxului de aer. Atunci cand temperatura devenea prea ridicata, pur si simplu se marea turatia si totul revenea la normal. Randamentul si productivitatea au fost crescute – cand lucrezi in conditii bune in mod clar dai si randament mai bun.

Chiar daca nu este un spatiu extrem de mare, am aflat ca aceleasi ventilatoare pe care le-am folosit la hala sunt adesea cautate de hale mari industriale, hipermarketuri sau alte institutii pentru eficienta lor. Peste tot sunt cautate aceste solutii de ventilatie si se pare ca pot fi folosite chiar si in domeniul rezidential.

De ce ai alege aceste ventilatoare? Mai bine zis – de ce nu? Iti ofera fluxul de aer dorit, iti asigura improspatarea aerului si mentin si o temperatura optima pentru orice proces. Recomand Braco pentru solutiile foarte eficiente si chiar si personalizate pe care le ofera.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *