Personal am fost genul caruia nu ii trebuie scule in masina sau acasa. Mereu am considerat ca daca este nevoie de ceva apelez la un prieten sau in cazul masinilor la firme profesioniste. Se pare ca m-am inselat si mereu trebuie sa ai macar o surublenita si un ciocan la tine si toate astea din cauza unei masini cu care mereu aveam cate o problema si trebuia sa ii dau doua ciocane la propriu.

Prietenii imi spuneau mereu ca este necesar sa ai ceva unelte la tine ca nu se stie niciodata cand te lovesti de ceva sau vrei sa ajuti pe cineva si nu ai cum, asa ca am decis sa merg si sa cumpar fel si fel de unelte si scule. Majoritatea le-am cumparat din strainatate ca asa credeam ca sunt cele mai bune dar m-am inselat. Chiar daca sculele sunt cumparate sa zicem din Germania sau din Franta asta nu inseamna ca sunt de calitate si te tin o viata intreaga. Asa am patit cu o bormasina electrica pe care am cumparat-o noua cu gandul ca o sa ma tina cel putin cativa ani dar nu m-a tinut nici macar o luna de zile. Pe langa asta am dat si foarte multi bani pe ea asa ca imi parea rau sa o arunc pur si simplu. Asa am fost nevoit sa apelez la o firma de reparatii scule electrice si sa imi repare bormasina.

Pot spune ca mi-am invatat lectia. Am invatat ca nicaieri nu se gasesc scule mai bune decat la noi in Romania chiar daca uneori ele nu sunt de asa mare calitate. Asa cu timpul usor, usor am inceput sa imi strang unelte de parca as fi fost un copil mic care strangea actibilde pentru colectie. In prezent pot spune ca nu imi lipseste nimic. Nici de la masina sau mai ales din casa. Am tot ce este necesar poate chiar mai mult de atat. E bine sa le ai ca nu se stie niciodata la ce iti folosesc si sincer sfatul meu este ca daca un vecin vine si vi le cere sa le imprumutati, mai bine ii spuneti ca nu aveti, pentru ca mereu uita sa le dea inapoi. Asa am patit-o si patesc mereu, este bine cand dai dar sa primesti inapoi nu o sa mai ai parte de acest lucru.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *