Doi turisti din Cehia au vazut moartea cu ochii in urma unui accident si au ramas blocati ore in sir in varf de munte, pana cand salvamontistii au reusit sa-i ia de acolo. Au venit in vacanta pe plaiurile mioritice, dar au fost la un pas sa nu mai plece!

Ieri dupa-amiaza, ora 15.00! 7 turisiti din Praga se plimba pe masivul Fagaras si admira frumusetile locului. La un moment, unul dintre ei se accidenteaza grav la picioarul drept. Ramane blocat in acel loc, fara posibilitatea sa mai inainteze cu grupul.

Tanarul de 20 de ani cere ajutorul colegilor de grup, insa acestia iau o decizie socanta: in loc sa-l duca pe baiat pe brate pana la cea mai apropiata cabana, isi continua linistiti drumul catre Sibiu. Langa ranit ramane doar unul dintre prieteni, care nu se indura sa-l lase singur in salbaticie.

Neputand sa-l ajute in niciun fel pe colegul ranit, tanarul care a ramas cu el a anuntat salvamontistii. Pentru ca victima sa nu astepte mult, echipele de interventie au rugat un elicopter privat al unor biologi care se aflau in zona pentru cercetari, sa ii repereze pe cei doi si sa incerce sa-i recupereze. Insa, fara niciun succes!

 

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *