In copilarie ajungi sa iti petreci o buna parte din timp alaturi de bunici deoarece este ceva nou pentru tine, petreci foarte mult timp pe afara, ai multe de invatat si tot ce nu stii iti creeaza o curiozitatea greu de stapanit. Daca ai bunici care stau in afara orasului, cu atat mai mare este curiozitatea. Acum insa majoritatea copiilor ajung sa isi petreaca mai mult timp in fata calculatoarelor sau pe tablete dar nu tot ar trebui sa isi viziteze bunicii. In perioada copilariei nu esti constient de bucuria pe care le-o oferi batranilor de fiecare data cand ii vizitezi. Iti aduci aminte cu placere de momentele in care mergeai la bunici si il ajutai pe bunicul la treburile de pe langa casa. Erai pur si simplu cuprins de tot ce facea. Faptul ca taia bustenii cu o precizie si o forta de neimaginat in acele momente pentru tine si sperai sa ajungi si tu sa ajungi intr-o zi sa poti face ce face bunicul tau.

Pe masura ce cresti ajungi sa fii capabil sa il ajuti si te va aprecia pentru asta. Se va crea o legatura greu de destramat. Incepi sa realizezi ce se intampla in jurul tau si cu toate ca sentimentul de curiozitate a disparut intrucat ai aflat tot ce era de aflat de la bunicul tau, te bucuri de momentele in care ajungi sa pui in practica ca ai invatat.

Trebuie sa ajungi sa realizezi cat de frumoase sunt momentele pe care le petreci alaturi de bunicii tai sa ii respecti si sa fii mereu recunoscator pentru faptul ca ai putut avea parte de caldura lor. Uneori bunicii isi iubesc mai mult nepotii decat o fac parintii deoarece acestia sunt uneori mult prea ocupati in viata de zi cu zi.

Pretuieste momentele alaturi de bunicii tai pentru ca nu stii cat de mult vei avea bucuria de a ii avea aproape, timpul nu da ragaz nimanui.

De admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *